| Автор | Съобщение | |||
| Владимир | Публикувано на: Събота, 05 ное 2011г. 12:00:49 часа цитат | |||
Потребител
|
![]() Днес започва първенството на Франция.Първи от "по-големите" първенства стартират тази вечер мачовете от Лига 1.Какво може да очакваме от отборите през сезон 2010/2011? Шампионът Олимпик М беше доста скромен на трансферния пазар до момемнта,като единственото по-известно ново име в отбора е Сесар Аспиликуета,дошъл от Осасуна.Тимът запази основният си състав от миналия сезон,но според мен ще му бъде доста трудно да дублира шампионската титла догодина.Един от традиционните кандидати да шампион,Лион се раздели с доста от основните си състезатели.Сидни Гову и Бумсонг поеха към Панатинайкос,Пикион към Уест Хям,а Бодмер към ПСЖ.Според мен лъвовете,подобно на Олимпик трудно ще станат шампиони,дори няма да повторят успеха си в европърнирите от миналата година,когато достигнаха до полуфинал на шампионската лига.Следващият обновен отбор за мен е този на Бордо.Жирондинците останаха извън ЕКТ тази година и ще концентрират изцяло в шампионата.Те са с нов треньор след напускането на Лоран Блан,Жан Тигана.Основният им реализатор Маруан Шамак замина в Арсенал, а Диего Пласенте се върна в родината си,където ще играе за Сан Лоренсо.Единственото попълнение за сега е Вуядин Савич,който идва от Цървена Звезда.Отборът,който ще изненада с по-добра игра в шампионата в сравнение с предишните години,според мен е ПСЖ.Парижани имат доста опитни футболисти в състава си:вратарят Грегъри Купе,лод Макелеле,Жерон Ротен,Людовик Жюли,Матея Кежман,Луюдула,а като прибавим и новопривлечените Нене от Монако и Бодмер от Лион,имат всички шансове да се намесят в борбата за първото място.В края на юли ПСЖ загуби финала за суперкупата на Франция от Олимпик М след дузпи.Отборите,които ще се борят за място зона Лига Европа са Рен,Лил.Оксер,като към тях ми се иска да прибавя и този на Монако.За новаците в Лига 1,Каен, Арле и Брест,основната задаче ще е да запазят мястото си,да не изпаднат,като по-тежката ще е задачата за първите два отбора,според мнението ми. |
|||
|
Elite Eagle: а няма да е лошо батак да почне да си пуска прогнозите преди 00.00 ч. Срещу нас направи същото. | |||
| merti | Публикувано на: Събота, 05 ное 2011г. 12:00:49 часа цитат | |||
Потребител
|
може да очакваме да са по добри |
|||
|
||||
| merti | Публикувано на: Понеделник, 19 дек 2011г. 17:36:51 часа цитат | |||
Потребител
|
ujs |
|||
|
Потребители разглеждащи тази тема: 0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)